Over Hip

 Kinderopvang Hip is 2017 gestart in Zutphen met 2 groepen in de leeftijd van 0tot 4 jaar.  In 2022 is er ook in Brummen een locatie gestart met 2 groepen in de leeftijd van 0-4 jaar én een BSO voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar. 

Oprichtster Martine Velthuis,  met jaren ervaring in de kinderopvang als Pedagogisch medewerker en gastouder, besloot in 2017 met haar man Patrick Velthuis samen Kinderopvang Hip te gaan starten. 

Na flink wat klussen en alle beleidsstukken en protocollen opstellen, kwam in februari 2017 de goedkeuring van de GGD, we konden van start.


Al snel stroomde de aanmeldingen van kinderen binnen en konden we op zoek naar geschikt personeel. Dit is gelukt, wat hebben we een fijn team om ons heen. Wat zijn we trots op datgene wat we met elkaar hebben neergezet.

Een eigen kinderdagverblijf....een wens die uit is gekomen. 

We hopen nog veel positieve jaren door te brengen met Kinderopvang HIP. 

Onze visie

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang waarbij zorg en aandacht voor de kinderen hoog in het vaandel staat. Op beide locaties is een camerasysteem aanwezig om de veiligheid van uw kind(eren) en ons personeel te waarborgen. 


Kinderopvang Hip staat voor kwaliteit. Wij gaan met kinderen om op basis van respect, vertrouwen, begrip en liefde. 
Ons doel is om kinderen te stimuleren  in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met hun eigen talenten. Op deze manier kunnen kinderen zich volop ontwikkelen en de wereld om zich te ontdekken.


Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn eigen tempo, hierin ligt de taak van kinderopvang Hip om ieder kind te zien, in te spelen op hun behoeften en het kind te prikkelen om zijn talenten te durven ontwikkelen


Ouders kunnen met een gerust hart naar hun werk / studie omdat ze weten dat hun kind(eren) opvangen worden in een veilige, gezonde en vertrouwde omgeving met gediplomeerde pedagogisch medewerkers.