Inschrijven

Maak in het keuzemenu hierboven 'Voor Ouders'  de keuze of je wilt inschrijven op KDV of BSO. En gebruik het juiste inschrijfformulier. 

Leuke weetjes:

  • Zijn de ruimtes binnen kinderopvang Hip aangekleed passend bij het thema, waar de groep meewerkt. 
  • Binnen kinderopvang Hip gaan we er ook af en toe met de kinderen op uit. Zo is er in Brummen een mooi voedselbos, pakken we de Go-Cab om met de kinderen in het dorp te fietsen, wandelen we naar de markt in Zutphen, kunnen we met onze auto's naar het bos of de speeltuin, of maken we een wandeling met de kinderwagens.
  •  Maken we met toestemming van ouders, gebruik van buitenbedjes. Onze ervaring is dat kinderen heerlijk slapen in de buitenlucht.
  • Hechten we veel waarde aan speciale activiteiten en thema's. Bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest waar we een grote activiteit van maken waar iedereen die opvang afneemt bij Hip aanwezig mag zijn, Maken we een Nieuwjaarsduik in de 1e week van het nieuwe jaar, vieren we carnaval, maken we een feestje van de verjaardagen van de kinderen en pedagogisch medewerkers, etc. Het samenzijn en leuke dingen organiseren staat hoog in het vaandel bij Kinderopvang Hip. 
    Bij het vieren van deze activiteiten en feesten speelt de geloofsachtergrond van de kinderen geen rol.
  • Op beide locaties is een camerasysteem aanwezig om de veiligheid van uw kind(eren) en ons personeel te waarborgen.